_Lokacija_ _Kontakt_ _Home_ _Cijene_
_ Trogir _
_ apartman Jagoda _
_ Split _
Info at:

info@apartman-jagoda.hr

tel.: + 385 21/538-355
cell: + 385 98/584-203
Izvrsno mjesto za vrhunski odmor
 Apartman Jagoda nosi tri zvjezdice, a u njemu je moguć boravak četvero ljudi (A4).Smješten je u uvali Mavarštnica na južnoj strani otoka Čiova. Naš apartman je idealan za obiteljski odmor, pružajući komfor, mir, a i noćne provode u srednjovjekovnom gradu Trogiru.
Za potpuni užitak i odmor apartman je opremljen klima uređajem, tv-om i svim ostalim životno nužnim stvarima i stvarčicama. Uživati se može i na predivnoj terasi sa pogledom na more, plažu, otok Brač...Užitak u jelu i piću je isto tako neizbježan kod nas, tako da ako želite omogućiti ćemo Vam da probate najbolje što jadransko more daje: ribu, rakove, školjke... Svakodnevne šetnje, relaksacija uz more u večernjim satima mame i pljene radne ljude i obitelji svih generacija.

Ako Vam je potreban miran odmor uz more, ali ipak sa malo zabave i života, apartman Jagoda je pravo mjesto za Vas.
Mogućnosti
Kao što samo ime kaže naš apartman je malen, ali i sladak i zanimljiv kao proljetne jagode.
Apartman Jagoda je dio vikend kuće obitelji Gaćina. Sam apartman je odovjen od ostatka kuće, tako da ste slobodni u vašem odmoru činiti što želite i kada to želite. Ispred ulaza je i parking mjesto za dva automobila koje je samo vaše.
Udaljenost od mora (ne od plaže,već mora) je samo 60m, tako da ako ne želite ne morate ni koristiti vaš automobil na odmoru. Za plažu možete i birati: šljunčana ili kamena - kako tko voli, ali jednu stvar ne možete birati - a to je čisto jadransko more. Mini marketi su nekoliko stotina metara udaljeni; a pošta, ljekarna i super market tek oko 1,5km.
A ako ste avanturist, uvijek je moguće iznajmiti brodicu, otići planinariti, naučiti jedriti ili roniti i tako upoznati sve ljepote Jadranskog mora.

Za sve vaše ideje, potrebe i prohtjeve stojimo Vam na usluzi.

Obitelj Gaćina

 

 
 
2007 © Apartman Jagoda; webmaster