_Lokacija_ _Kontakt_ _Home_ _Cijene_
_ Trogir _
_ apartman Jagoda _
_ Split _
Info at:

info@apartman-jagoda.hr

tel.: + 385 21/538-355
cell: + 385 98/584-203
Lokacija
"apartman Jagoda" je smješten na južnoj strani otoka Čiovo u uvali Mavarštnica u mjestu Okrug Gornji. Udaljen je od Trogira oko 4,5 km, a od Splita 40 km. Ovim putem pokušati ćemo Vam objasniti kako od Trogira doći do našeg apartmana, iako pri rezervaciji za sve nove goste obično dogovaramo mjesto sastanka u Trogiru. Dolje Vam se nalaze karte za pregled ali i za download u većoj rezoluciji.

Upute: Bilo da prilazite Trogiru iz pravca Splita ili Šibenika, skrenete u samo mjesto lijevo tj. desno (#1). Sada se vozite preko prvog malog mosta prolazeći pokraj pazara, nakon mosta idete lijevo (#2). Još ste u Trogiru. Prilazite drugom-velikom pokretnom mostu na desno Vam je trogirska riva i kula Kamelengo. Nakon mosta skrenete desno (#3). Pratite glavnu cestu kojom se počinjete penjati uzbrdo i znakove za "Okrug Gornji". Sada slijedi velika okuka (#4), pa zatim vozite dalje kroz borovu šumu i kuće (#5), preko kampa Rožac (#6) i dolazite do vijugave ceste uz more (#7). Pratite cestu još 1km (#8). Sada se cesta počinje penjati oštro uzbrdo (#9); pratite znakove za "Okrug Gornji" i vozite ravno do vrha uzbrdice. Na vrhu je "T" raskršće (#10). Sada idete desno. Prolazite pokraj supermarketa "Tommy" i pošte. Ovo je "Okrug Gornji". Pratite usku cestu, prođete još jednu veliku okuku (#11) i pratite cestu dok ne dodjete do raskršća i žutoga putokaza (#12). Idete lijevo, pratite oznaku "Mavarštica, Diruni, Liveli". zatim za nekih 200m dolazite do još jednog raskršća! (#13) na kojem skrenete desno. Uz raskršće se nalazi gradilište i malo nogometno igralište. Pratite usku cestu koja vijuga prvo nizbrdo, a zatim jedan kratki dio uzbrdo (#14) gdje idete lijevo. Uskroro ste stigli do "apartmana Jagoda" obitelji Gaćina kojeg obilježava kućni broj 56, zelenilo i narančasta garažna vrata (#15).
Čestitamo uspjeli ste :-)

Croatia   Dalmatia   Trogir


Map to apartment Jagoda   Map to apartment Jagoda   Map to apartment Jagoda

Map to apartment Jagoda   Map to apartment Jagoda   Map to apartment Jagoda

Zahvaljujući nedavno izgrađenim autoputevima vrijeme vožnje do glavnog grada hrvatske Zagreba smanjeno je na 3 sata. Isto toliko traje vožnja cestom do Dubrovnika (autoput u izgradnji). Aerodrom je smješten u Resniku (Kaštela), udaljen je od Trogira 10km. U slučaju da dolazite avionom možemo Vam dogovoriti besplatan prijevoz do našega apartmana.
Download

Ovdje možete skinuti na vaše računalo mape u većoj rezoluciji. Mape se nalaze unutar zip fajlova, a treći fajl za download je upustvo na tri jezika sa mapama spremno za print u pdf formatu.

Maps1.zip 2,54Mb
 
Maps2.zip 2,54Mb
 
pdf to print

Mape su vlasništvo Google inc.

Vrijeme u Splitu i okolici

Ovdje možete vidjeti trenutno vrijeme kod apartmana Jagoda. A možete i pogledati prognozu za idućih nekoliko dana, tako da Vam je lakše planirati putovanje:

 
 
2007 © Apartman Jagoda; webmaster